75% CHANCE BITCOIN BREAKS BULLISH TOWSS $ 12K, ANALYST ASSERTS

75% CHANCE BITCOIN BREAKS BULLISH TOWSS $ 12K, ANALYST ASSERTS

Holger Oktober 2020

Der er 75 procent mulighed for, at Bitcoin bryder bullish ud af sit igangværende konsolideringsmønster.

Ifølge den uafhængige analytiker Vince Prince laver benchmark-kryptovalutaen „marginale“ opadgående bevægelser i en stigende kanalstruktur.

14 BTC og 95.000 gratis spins til hver spiller, kun i mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Spil nu!
Det har efterladt det med to mulige resultater. For det første konsoliderer Bitcoin inde i kanalen, mens den bryder under den „stigende trendlinje“; For det andet forbliver den over Trendline og bryder senere ud af området helt.

bitcoin, btcusd, btcusdt, xbtusd, kryptokurrency
Opsætning af Bitcoin-handel på en tidsramme pr. Time, som præsenteret af Vince Prince. Kilde: BTCUSD på TradingView.com

Mr. Prince favoriserede det andet resultat. Han betegnede hver af kryptokurrencyens tilbageførselspunkter med et alfabet. Derfor repræsenterer udtrykket ‚A‘ den første tilbagetrækning fra den stigende kanalmodstand. Det næste rebound fra Channel Support er ‚B‘, mens den tredje og den sidste opadgående tilbagetrækning kommer fra ‚C.‘

Midt i den såkaldte ABC-bølge placerede han et 100-timers glidende gennemsnit, der understøtter det igangværende opadgående træk.

BITCOIN BULL CASE FORKLARET

Da han så hele den tekniske struktur sammen, sagde Prince, at BTC / USD har større sandsynlighed for at bryde ud af kanalområdet. Hvis parret gør det, ville det udvide sin opadgående bevægelse mod den såkaldte „C-Wave Extension“ nær $ 11.695.

”[Der er] 75 procent mulighed [for] at Bitcoin formår at konsolidere sig længere fremme mellem kanalen og Trendline,” skrev Mr. Prince. „[Derefter] ville det gå videre til at danne C-Wave Extension.“

Den bullish forudsigelse dukkede op en uge efter, at Bitcoin afviste $ 11.750-modstanden. Handlende øgede deres bud på kryptokurrency efter Square, en global betalingsplatform ledet af Twitters Jack Dorsey, viste $ 50 millioner BTC i sine balancer.

Det rejste spekulationer om Bitcoins voksende fremtrædende plads blandt institutioner som et værdiansættelsesaktiv. På det seneste har mange Wall Street-selskaber og uafhængige virksomheder solgt deres likviditetsreserver for at få eksponering i Bitcoin. Migrationen kommer ud af deres frygt for, at den amerikanske dollar vil miste værdi i fremtiden.

Mr. Prince anerkendte disse grundlæggende ting, mens han skubbede sin bullish fortælling fremad. Analytikeren bemærkede, at BTC / USD kunne holde sig over den stigende trendlinje, fordi det er herfra de „smarte penge optager handler fra uerfarne investorer.“

”EKSPLOSION” TEORI
I en e-mail-erklæring til Bitcoinist sagde Konstantin Anissimov – administrerende direktør for CEX.IO-kryptobørs, at han forventer, at priserne på Bitcoin – såvel som Ethereum – vil eksplodere i de kommende sessioner.

„Ikke kun børsnoterede virksomheder tilføjer BTC til deres balance, men CFTC-formand, Heath Tarbert, sagde at være“ imponeret „over de fremskridt, ETH har gjort med at blive“ verdens computer „, sagde Anissimov. „En sådan påtegning er ret vigtig, da den viser, at masseadoptagelsen af ​​disse digitale aktiver sker lige nu.“

Bitcoin og Ethereum vil marchere mod nye årlige højder, tilføjede han.